Gå gratis på Arbejdermuseet med hele familien

Oplev museets mange spændende udstillinger. Som medlem af safu kommer du gratis ind med din partner og børn. Læs mere herunder og book billet på forhånd. Inden dit besøg, send en mail til safu@safu.dk, så sender vi dig en bekræftelse på at du er medlem, som du kan tage med eller vise på din telefon ved indgangen.

På Arbejdermuseet fortælles historien om, hvordan familier har fået arbejde, fritid, dagligdag og fest til at hænge sammen siden slutningen af 1800-tallet og frem til i dag. Om arbejdsvilkår, arbejdsmiljø, uddannelse, organisering – og om de mennesker, som har taget kampen for rettigheder, løn og lige vilkår for alle. Men et besøg på museet er lige så meget en mulighed for at få en god kulturoplevelse for hele familien. I Børnenes Arbejdermuseum kan de yngste fx prøve livet som barn i 1930’erne med arbejde på bryggeriet, danseundervisning og besøg hos købmanden, samtidig med, at de voksne kan opleve historien om Thorvald Staunings  rejse fra arbejderdreng til statsminister. I kaffebaren kan man smage kiksekage og kaffe med Rich’s, og i den fredede restaurant: Café & Øl-Halle ” fra 1892” serveres lækkert smørrebrød og stjernepilsnere (restauranten er ferielukket fra 13.7-2.8).

Det hele foregår i rammerne af den enestående og fredede “Arbejdernes Forenings- og Forsamlingsbygning”  fra 1879 midt i København, lige ved Nørreport Station.

Læse mere om Arbejdermuseet , som er åbent alle dage kl. 10-17.

Book billetter

Send en mail til safu@safu.dk og få en mail retur.