AOFonlineskole – en række nye kurser

Et kursus tager fra 10-40 timer og du arbejder helt i dit eget tempo. Alle kurser er opbygget med test, film, illustrationer, opgaver osv. og kan anvendes på både pc’ere og tablets.


Sammen med AOF (tidligere FH) tilbyder safu, at du som medlem får opdateret dine IT-færdigheder og kompetencer på en række områder. Vi er din sparringspartner, der giver dig ordentlige råd, støtte og vejledning i forhold til dit arbejdsliv. Udover bistand i almindelighed kan vi også styrke dine IT-kompetencer, så du virkelig får noget for dit kontingent. Vi har en pakke med 40 af landets bedste onlinekurser til dig.


For eksempel kan vi anbefale kurset i IT-sikkerhed, der handler om alt det, der kan beskytte din færden på nettet og din brug af forskellige IT værktøjer. Der er meget du selv kan gøre for at forhindre, at din elektronik bliver ramt af et angreb.

Sådan vil vi også være en nærværende og kompetent forening, der gør noget for dig. Adgang til kurserne får du ved at gå direkte ind på aofonlinekurser.dk  Find din faglige organisation. Er det første gang du anvender onlinekurser, skal du oprettes. Herefter kan du logge ind med dine oplysninger.

Derefter kan du blot gå i gang –
god fornøjelse!

Gennem en af Danmarks største
e-læringsudbydere kan du få kurser i:

Microsoft Sway

Premier Pro CC

MS Office-pakker i flere versioner inkl. Office 365

Engelsk og tysk

Lær at sætte komma korrekt

Microsoft Teams

Microsoft Forms

Sociale medier

Digital jobsøgning

Introduktion til Jobnet

Virksomhedsøkonomi

IT-sikkerhed

Fjernledelse

Agile metoder i Projektledelse, Trello, Project Libre, Scrum

Adobe Spark

Grafiske kurser

Præsentationsteknik og Power Point