Arbejdermuseet –
hjem til din historie

Som medlem af safu, har du mulighed for at få en god kulturoplevelse sammen med familien.

Allerede når man træder ind i baggården Rømersgade ved Nørreport, fornemmer man historiens vingesus. Arbejdermuseet har nemlig til huse i den fredede Forsamlingsbygning, der i 1879 blev opført af danske arbejdere for at have et sted at mødes. Og her i de historiske bygninger venter der i dag oplevelser for hele familien. Sammen kan I opleve dagligdagen i 1950’erne – og smage den berømte kiksekage samt kaffe med Rich’s. I kan besøge familien Sørensen, der flyttede til København i 1885 og dykke ned i industriarbejdets historie. I kan lade jer føre ind i festsalen, der i mere end 100 år har dannet ramme om arbejderfester, kulturelle aktiviteter og faglige møder.

For hele familien
På Børnenes Arbejdermuseum kan de mindste prøve livet som arbejderbarn i starten af 1900-tallet og tage et job som cykelbud eller bryggeriarbejder. Måske skal de hjælpe mor med at købe ind hos købmanden eller gå til pantelåneren med fars vinterfrakke? Eller måske skal de gå til hånde på Staunings fagforeningskontor og renskrive en tale på en gammel skrivemaskine. På Børnenes Arbejdermuseum må ungerne røre ved alt og lege med alting!

Når familien trænger til en pause, kan I købe ind i butikken, besøge kaffebaren eller spise danske klassikere i Café & Ølhalle – Københavns eneste fredede kælderbeværtning. Arbejdermuseet er åbent hver dag fra kl.10 – 16 og om onsdagen fra 10 – 19. Der er et omfattende event- og udstillingsprogram, som annonceres på Arbejdermuseets hjemmeside og på facebook-side. Du har også mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev for at få overblik over kommende aktiviteter. Se mere på: www.arbejdermuseet.dk

Som medlem af safu har du gratis adgang til museet sammen med din partner og hjemmeboende børn.
Du skal blot kunne dokumentere dit
medlemskab af safu ved indgangen.