FTFa

- er ganske enkelt en af Danmarks bedste og billigste a-kasser!

Når du er medlem af en a-kasse, har du forsikret dig mod arbejdsløshed.

Når du opfylder lovkravene, er du berettiget til at få dagpenge.

Når du har været ledig i tre måneder, har du fået en ydelse retur, der svarer til hvad ca. 10 års medlemskab af a-kassen har kostet dig i kontingent. En god forsikring, hvis du mod forventning bliver arbejdsløs!

Hvis du ikke er medlem af en a-kasse og bliver ledig, kan du kun få kontanthjælp, hvis du ikke er i stand til at forsørge dig selv eller din familie på anden vis. Du skal derfor være opmærksom på, at din formue skal være ”spist op”, før du får kontanthjælp. Også din eventuelle pensionsopsparing, som ellers skulle være brugt, når du bliver gammel!

Dagpengesatserne

Du kan læse mere om dagpengesatserne på FTFa’s hjemmeside her.

Du kan i FTFa møde en jobrådgiver, uden at du nødvendigvis har en aftale i forvejen. Du kan se, hvornår kontoret i dit området holder åben for jobrådgivning på FTFa’s hjemmeside.

Socialrågiver i FTFa

FTFa har en socialrådgiver, der giver råd og vejledning om den sociale lovgivning ved for eksempel sygedagpenge, revalidering, fleksjob og førtidspension. Socialrådgiveren kan også hjælpe med råd og vejledning, hvis du er havnet et sted midt imellem a-kassens og kommunernes regelsæt. Så hvis du føler, at du bliver kastet frem og tilbage mellem systemerne, er det hér du kan få hjælp.

Lønsikring

FTFa er også medudbyder af en lønsikring. Så hvis du synes det er svært at skulle leve af dagpenge, kan en lønsikring oven i dagpengene måske hjælpe dig og din families økonomi et stykke på vej. Derfor tilbyder FTFa denne ekstra forsikring! Læs om lønsikring her.

Meld dig ind i FTFa her